(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
В статті описано можливості використання кейс-методу під час вивчення психологічних дисциплін в педагогічному внз, визначено структуру кейсу, основні переваги та недоліки методу, прописано завдання та умови, запропоновано приклади застосування на заняттях з психології.