(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Стаття присвячена вивченню умов розвитку, форм, методів навчання, а також принципів педагога, які в сукупності сприяють перетворенню потенціалу на здібності до креативності. Важливість розвитку творчих здібностей полягає у мотивації та вмінні студента до самонавчання та саморозвитку, а також у вирішенні нестандартних проблемних задач на високому рівні.