(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
В статті надається психолого-педагогічний аналіз поняття «академічної успішності»; обґрунтовуються критерії успішності та їх взаємозв’язок з індивідуально-психологічними особливостями студента.