(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті розглядаються особливості розвитку мотивації особистості. Подано основні шляхи формування позитивної мотивації у молодших школярів. Аналізуються різні підходи до вивчення даного явища вітчизняними та зарубіжними науковцями. Надано вправи для розвитку мотивації молодших школярів.