(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті розкриті психологічні умови формування моральних форм поведінки дошкільника. З’ясовані особливості впливу значущого дорослого, ровесника на процес становлення цього типу поведінки у дитини. Представлені результати формування моральних форм поведінки дітей в умовах дитячого садка та сім’ї.