(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Автор серед основних завдань сучасної школи культури здоров’я головним визначає формування екологічної освіти молодших школярів, тісно пов’язує екологічне виховання та екологічну культуру з природоохоронною діяльністю, що є одним з аспектів гуманізації, який передбачає подолання споживацького ставлення до природи. Стаття містить опис деяких інтерактивних методів навчання як засобу екологічної освіти молодших школярів.