(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті розглядається феномен лідерства з психологічної та соціальної точок зору. Аналізуються різні підходи до вивчення даного явища вітчизняними та зарубіжними науковцями. Надано результати проведеного дослідження для визначення лідерських якостей особистості.