(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті надано загальний опис типів конфліктів та способи їх розв’язання або уникнення ненасильницьким методом під час навчання в школі. Представлено результати дослідження типів поведінки підлітків у конфліктних ситуаціях.