(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Стаття присвячена аналізу проблеми необхідної і достатньої підтримки сім’єю особистості із нервово-психічними розладами. Визначено ключові порушення комунікації у сім’ї як джерело психічної травматизації особистості. Здійснено узагальнення тенденцій корекційно-реабілітаційного супроводу особистості із діагнозом «шизофренія».