(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті розглядається сутність поняття самооцінки особистості, зокрема, виявлення особливостей самооцінки у підлітковому віці. Встановлено позитивний взаємозв’язок самооцінки підлітків із їх стресостійкістю.