(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
статті розкрито сутність поняття тривожність, неуспішність, досліджено фактори що впливають на рівень шкільної тривожності у сучасних підлітків, доведено зв’язок тривожності і неуспішності, дана порівняльна характеристика тривожності сучасних підлітків і підлітків 20 ст.