(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Статтю присвячено проблемі самопроектування майбутнього вчителя. Представлено результати дослідження професійного самопроектування, визначенню смисложиттєвих орієнтацій та здібності педагога до саморозвитку