(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті подано теоретичне обґрунтування проблеми міжособистісних конфліктів. Особлива увага приділена вирішенню конфліктів у підлітковому віці. Представлено результати емпіричного дослідження щодо шляхів виходу з конфліктної ситуації: компромісу, співпраці, пристосування, уникнення, конфронтації.