(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
В статті розглядається сучасне соціальне явище «селфі» та вплив даного феномену на розвиток і становлення особистості. Подано аналіз різних науково-психологічних поглядів щодо сучасної психічної хвороби – селфізму, визначаються проблеми молоді та особливості формування соціальних відносин. Представлено результат діагностичного дослідження щодо впливу селфі на самооцінку, мотивацію та діяльність людини.