(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Незважаючи на те, що проблемі толерантності присвячено значну кількість наукових досліджень, вона залишається відкритою і сьогодні: потребує досконалого теоретико-емпіричного вивчення для розширення меж психологічного портрету толерантної особистості, задоволення потреб в розвитку толерантних стосунків людей, безпеки соціальної взаємодії у сучасному суспільстві. Особливо актуальною вона є для студентів, які знаходяться за крок до досить жорстокого дорослого життя і як ніхто інший повинні розвивати одну з рис гармонійно розвиненої особистості - толерантність.