(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Сучасну державну політику освіти Державна доктрина розвитку освіти визначає як створення умов для розвитку творчого потенціалу кожного громадянина України. Сформувати творчу особистість учня можливо тільки в творчій діяльності, до організації якої повинен бути готовий кожен учитель.