(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Серед пріоритетних задач реформування та інформатизації сучасної освіти особливої уваги потребує гуманізація освітнього простору, формування особистісних структур кожного учня і зокрема – інформаційної культури. Означена проблема вимагає від вчителя знань та умінь у ґалузі застосування нових педагогічних технологій, оволодіння прогресивними методами і засобами сучасної науки, серед яких значним розвивальним потенціалом відзначається мультимедіа.