(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Одним із істотних елементів процесу навчання є перевірка знань, умінь та навичок, набутих студентами. Розробка оперативної системи контролю, що дозволяє об’єктивно оцінювати знання студентів, виявляючи наявні прогалини і визначаючи способи їх ліквідації,одне з умов удосконалення процесу навчання.