(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Нові реалії життя в Україні обумовили глобальні зміни у філософії освіти, визначенні її мети, завдань, методів діяльності. Сучасна освіта вступила в нову еру — еру інформатизації та інформаційних технологій. Тому постала потреба не тільки активного впровадження інформаційних технологій, але й ефективної інтеграції з іншими навчальним предметами.