(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Протягом всієї людської історії людство завжди стикалось з конфліктами, між людьми між родинами, між державами, адже усіх спонукають до дій власні інтереси та мотиви. По сьогоднішній день людство вчиться правильно розв’язувати конфлікти, витративши на це мінімум часу та енергії. Школа та педагогічна діяльність не є виключенням. Під час виховного та навчального процесів завжди виникають різноманітні конфліктні ситуації, які часто переростають у конфлікти.