(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Добре відомо, що у сучасному світі конфлікти супроводжують життя практично кожної людини. Кожний із нас намагається вирішувати їх самостійно, збираючи та аналізуючи власний досвід переживання конфліктів, формуючи досвід конструктивної поведінки, ефективних стратегій і тактик поведінки у конфліктах, передаючи їх із покоління у покоління.