(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Сьогодні уже можна вважати доведеним, що джерела морального неблагополуччя потрібно шукати перш за все у сімейному вихованні. І це неважко пояснити: в дитинстві і ранньому дитинстві сім’я майже безроздільно формує особистість дитини.