(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2015)
Гра - одне з чудових явищ життя, діяльність, ніби даремна і в той же час така необхідна. Як життєве явище, гра виявилася дуже серйозною і складною проблемою для наукової думки.