(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2015)
Формування у дошкільника цілісної картини світу, впровадження у психолого-педагогічну практику системного підходу до розвитку особистості – це сучасна мета реформування системи дошкільної освіти України (О.Л. Кононко, Т.О. Піроженко).