(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2015)
На сьогоднішній день у сучасному суспільстві відбувається швидкий розвиток і використання інформаційно-комунікаційних технологій у всіх сферах життя. Новітні технології сприяють відповідним змінам в освіті. Особливу роль займають комп’ютерне і комп’ютеризоване навчання.