(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2015)
Проблема мотиваційної спрямованості людини на сьогоднішній день залишається актуальною. Актуальною дана проблема є для будь-якої вікової категорії: як для школярів та студентів, так і для людей старшого віку. Це проявляється в тому, що в будь-якому віці мотивація дуже впливає на спрямованість людини до діяльності.