(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті проаналізовано сутність дефініції «самореалізація», розглянуто взаємозв’язок і взаємообумовленність її діяльнісно-цільових, ціннісно-смислових, мотиваційно-потребнісних і оціночно-рефлексивних змістовних характеристик. Акцентовано увагу на структурно-функціональних компонентах самореалізації.