(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Досліджено предикторну структуру фрустраційних станів учнів різних вікових груп. Акцентовано увагу на значимості у цій структурі акцентуацій характеру, які розглядаються у якості потенційної детермінанти виникнення фрустраційних станів. Представлені результати експериментального дослідження акцентуацій характеру та їх взаємозв’язку з фрустраційними реакціями школярів різних вікових груп (молодші школярі, підлітки, юнаки).