(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті надано загальну характеристику пам’яті учнів молодшого шкільного віку. Розкрито класифікацію видів пам’яті, які фігурують у молодших школярів. Визначено стратегію використання мнемотехніки у роботі з учнями молодшого шкільного віку.