(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статі йде мова про рольові позиції особистості сучасно студента психолога. Визначені основні положення щодо теорій та охарактеризовані особливості ролей в соціумі. Було проведено дослідження у виявлені актуальних ролей, та співставлення значущості особистісної та професійної сфери у сучасного студента-психолога.