(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті охарактеризовано комунікативні здібності студента-філолога. Описаний досвід дослідників з даної теми. Проаналізовано психологічні особливості майбутніх студентів на основі експериментального дослідження, виявлено рівень комунікативних здібностей студентів-філологів на сучасному етапі.