(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Дана стаття розглядає особливості професійних компетенцій вчителя як суб’єкта виховної взаємодії з учнем в контексті проблематики психолого-педагогічного проектування. У статті висвітлено результати експериментального дослідження очікувань учнів щодо професійних компетенцій вихователів, представлено показники рівня вихованості учнів як суб’єктів виховної ситуації та особливості їх стосунків з учителем.