(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2018)
У статті здійснюється аналіз розробки ідей щодо проблеми девіацій у Республіці Білорусь. Розглядаються підходи і принципи, які використовуються у процесі вирішення завдань у даній проблемній сфері. Представлені основні гіпотези, а також визначено та систематизовано комплекс проблем заявленої проблематики.