(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2018)
У статті представлено аналіз розвивального потенціалу групи подовженого дня як форми навчально˗виховного процесу у початковій школі. Авторка наголошує на ключовому місці гри в умовах роботи групи продовженого дня. Обґрунтовує її роль у розвитку творчої компетентності, критичного мислення, комунікативності.