(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2018)
У статті обґрунтовується актуальність проблеми гуманізації освіти, визначається сутність, зміст і особливості комунікативно спрямованого навчання як умови гуманізації педагогічної діяльності, розкривається технологія його організації.