(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Було узагальнено накопичені теоретичні дослідження в сфері психології конфлікту. Розглянуто шляхи подолання конфлікту, поняття конфлікту в різних варіаціях. Основну увага приділено проведенню психологічних досліджень щодо поведінки індивіда в умовах конфлікту та представлено аналіз отриманих результатів.