(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті надано опис емпіричного дослідження та результати аналізу залежності рівня сором’язливості від рівня комп’ютерної залежності. Проаналізовано основні причини виникнення інтернет-залежності та її наслідки – сором’язливість. Визначено, що людям з інтернет-залежністю складніше спілкуватися у реальному житті.