(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Стаття присвячена проблемі розвитку рефлексії в молодшому шкільному віці, та аналізу факторів які на це впливають. Проаналізовано джерела з цієї теми, проведено діагностику рівня розвитку рефлексії в молодшому шкільному віці, графічно наведено результати діагностики, обґрунтовано та пояснено отримані результати на базі оброблених джерел.