(untitled) (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
В наш час особливо гостро постає питання про використання Інтернет-ресурсів (зокрема, соціальних мереж), юнаками, як у освітніх цілях, так і з метою побудови свого дозвілля. Через соціальні мережі здійснюється пошук додаткової наукової інформації, відбувається обмін інформацією між однолітками для розширення власного світогляду. Час перебування у соціальних мережах збільшується майже у геометричній прогресії, що дає підстави для хвилювання: віртуальне спілкування у Інтернеті поступово змінює цінність спілкування безпосереднього.