Розвиток творчого потенціалу молодших школярів у системі випереджаючої освіти для сталого розвитку (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2018)
У статті представлено аналіз проблеми розвитку творчогомислення молодших школярів в умовах реформування освіти.Наголошено, що оптимальні умови для розвитку творчого мисленняшколярів забезпечує модель освіти для сталого розвитку. Автор доводитьважливість формування продуктивного освітнього простору для розвиткутворчого потенціалу школярів. На підставі аналізу теоретичних положеньпроаналізовано особливості розвитку творчого мислення молодшихшколярів. Зроблено висновок про необхідність цілеспрямованогосупроводу даного процесу в умовах освіти сталого розвитку.