Явище Інтернет-залежності у студентів (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2019)
У статті проаналізовано вплив Інтернету на сучаснумолодь (студента). Виокремлено причини і наслідки Інтернет-залежності.Звертається увага, на те, що використання широких можливостейІнтернету у повсякденному житті людини має не тільки великіпереваги, а й може нести певні негативні наслідки, зокрема, виникненняІнтернет-залежності. Тому є необхідним пошук методів і засобівпрофілактики та боротьби з даною залежністю. Також, подані результатиемпіричного дослідження Інтернет-залежності серед студентів I курсуКриворізького Державного педагогічного університетупсихолого-педагогічного факультету.
Keywords: І нтернет-залежність, Інтернет, адикція, студенти, мережа, наслідки Інтернет-залежності