Тренінг як засіб профілактики негативних психічних станів молодших школярів (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2018)
статті проаналізовано ефективність результатувпровадження тренінгової програми, спрямованої на профілактикунегативних психічних станів. Відзначено, що психічні стани дуже важливіу житті сучасних дітей молодшого шкільного віку. Акцентовано увагу натому, що тренінги бувають дуже різні. Аналізуються результатипроведеного дослідження та визначається структура й види негативнихпсихічних станів серед учнів молодшого шкільного віку. Проаналізованийтренінг як засіб профілактики негативних психічних станів молодшихшколярів.
Keywords: т ренінг, психічні стани, молодші школярі, профілактика.