Вплив пандемiї COVID-19 на рiвень мiжособистiсних вiдносин юнакiв (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статтi висвiтлено поняття мiжособистiсних вiдносин, їхфункцiї та вплив на життєдiяльнiсть особистостi. Сформульована рольспiлкування та його значущiсть. Розкрито проблему мiжособистiснихвiдносин у раннiй юностi, а саме — проблему вiдносин у студентськихгрупах. З урахуванням складної ситуацiї сьогодення головною метоюстаттi стало дослiдження впливу пандемiї COVID-19 на рiвеньмiжособистiсних вiдносин мiж студентами до введення карантиннихобмежень i пiсля. Виконано емпiричне дослiдження за допомогоюопитування серед студентiв. У статтi представлено та проаналiзованорезультати експериментальної роботи з вивчення впливу пандемiїCOVID-19 на рiвень мiжособистiсних вiдносин юнацтва.
Keywords: пандемiя, СOVID-19, дистанцiйна форма навчання, комунiкацiя, мiжособистiснi вiдносини, студентська група, юнаки.