Теоретичні аспекти поняття ідентичності в контексті здобуття професійної освіти в юнацькому віці (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
На сучасному етапі розвитку суспільства підвищується значення наукового забезпечення процесу становлення особистості на всіх етапах її розвитку. Однією з основних сфер життя, де людина може реалізувати себе – це професійне середовище. Підготовка професійних педагогів є важливою умовою реформування сучасного суспільства.
Keywords: теоретичні аспекти поняття ідентичності в контексті здобуття професійної освіти в юнацькому віці