Ціннісні сімейні та репродуктивні орієнтації сучасної молоді (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Проблеми, пов’язані з людськими цінностями, посідають одне з найважливіших місць в науках, які займаються вивченням особистості і суспільства. Тому важливого значення набуває дослідження проблем сімейних цінностей, що допоможе розкрити механізми впливу на становлення особистості й адаптуватися їй в нових умовах соціально-економічних відносин. Концептуальні, змістові та технологічні аспекти підвищення ефективності цього процесу в сучасних умовах досліджувалися у працях М. Й. Варія, Г. П. Васяновича, А. В. Галімова, Д. В. Іщенка, В. С. Маслова, М. І. Нещадима, Б. М. Олексієнка, О. І. Пометун, В. М. Синьова, Г. Д. Темка, В. В. Ягупова. [1;2]
Keywords: ціннісні сімейні та репродуктивні орієнтації сучасної молоді