З досвіду роботи щодо розвитку навичок конструктивного спілкування у підлітків засобами тренінгових занять (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Набуття підлітками соціальних навичок комунікації; створення умов позитивної самооцінки; формування вмінь співчуття, емоційної підтримки, сформувати навички емпатійних стосунків з оточуючими; розширення рольового репертуару дітей для забезпечення ефективності конструктивного спілкування.
Keywords: з досвіду роботи щодо розвитку навичок конструктивного спілкування у підлітків засобами тренінгових занять