Психологiчний аспект використання технологiй iнтерактивного навчання у процесi органiзацiї проєктної дiяльностi в умовах дистанцiйної освiти (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2023)
У статтi розкрито особливостi використання технологiйiнтерактивного навчання учнiв в органiзацiї проєктної дiяльностi.Проаналiзовано роль i мiсце методу проєктiв в умовах дистанцiйноїосвiти. Запропоновано приклади iнтерактивних технологiй iзпозитивного досвiду впровадження їх у проєктнiй дiяльностi.Розкрито психологiчний змiст використання iнтерактивних технологiйу проєктнiй дiяльностi вчителя на уроцi. Зроблено акцент напсихологiчних особливостях застосування технологiй iнтерактивногонавчання у форматi суб’єкт-суб’єктної взаємодiї вчителя й учнiв вумовах дистанцiйного формату навчання. Окреслено плюси та мiнусивикористання iнтерактивних технологiй навчання у процесi органiзацiїпроєктної дiяльностi.
Keywords: технології; проєкт; проєктна діяльність; дистанційна освіта; iнтерактивнi технологiї