О пользе «законов диалектики» в высшем образовании (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті показано, що ідеологічно мотивовані «закони діалектики», з одного боку, явно не дотягують до дійсних законів, оскільки є швидше карикатурою на них, а з іншого, все ж містять в собі деякі структури взаємодії, які могли б спонукати студентів до занять справжньою філософією.
Keywords: філософія; діалектика; закони діалектики; вища освіта