Особливості самосвідомості сучасного підлітка (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті надано опис шляхів емпіричного дослідження та представлено результати діагностики самосвідомості підлітків. Дано аналіз особливостей розвитку самосвідомості сучасних підлітків у порівнянні з його показниками у підлітків ХХ століття.
Keywords: самосвідомість підлітка; само ставлення; самооцінка; рівень домагань