Дослідження самооцінки дітей підліткового віку (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У даній статті розкрито сутність поняття «самооцінка», проведено дослідження на визначення рівня самооцінки у дітей підліткового віку, аналізуються основні шляхи формування самооцінки.
Keywords: самооцінка; підліток; формування самооцінки; адекватна самооцінка